Bart van Gastel | Videograaf en fotograaf

Foto: Karin Lagerweij (Piece of Kate fotografie)

Als jullie binnenkort gaan trouwen en op zoek zijn naar een betaalbare huwelijksfotograaf in Nijmegen, dan sta ik graag voor jullie klaar. Met mijn ruime ervaring en passie voor het vak zorg ik dat de mooiste dag van jullie leven vakkundig en sfeervol wordt vastgelegd. 
Tijdens de voorbereidingen van een huwelijk komt er veel op jullie af. Zo moeten jullie niet alleen zorgen voor een prachtige jurk en trouwpak, maar ook de locatie moet tijdig gereserveerd worden. Ook het boeken van een bruidsfotograaf hoort daarbij. Met mooie foto’s hou je de herinnering aan jullie dag namelijk levendig. Zo kun je de mooiste dag van jullie leven steeds weer opnieuw beleven en genieten van de mooie momenten die plaats hebben gevonden. 
Zeker op een trouwdag gaan er als bruidspaar veel gebeurtenissen aan je voorbij. In dat geval is het goed dat je kunt rekenen op een vakkundig fotograaf die geen belangrijk moment verloren laat gaan. Hierbij kun je denken aan een lief gebaar tijdens de ceremonie of een veelzeggende blik tussen vader en dochter. Door mijn ruime ervaring in het vak weet ik deze momenten als geen ander te vangen voor mijn lens. Zo ontstaat er een prachtige bruidsreportage waar jullie nog lang van na kunnen genieten. Als betaalbare huwelijksfotograaf in Nijmegen verzorg ik dit graag voor jullie.

Naast foto's van jullie huwelijk kan ik ook zorgen voor een trouwvideo. 
Hier kan ik interessante prijzen in aanbieden. Kijk hier voor meer informatie.
Klik hieronder voor meer voorbeelden van bruiloften die ik heb mogen vastleggen:
Back to Top