Bart van Gastel | Videograaf en fotograaf
Foto: Karin Lagerweij

Foto: Karin Lagerweij (Piece of Kate fotografie)

Als ervaren fotograaf in Nijmegen haal ik altijd het beste van de situatie naar voren. Hierbij let ik vooral op kleine details die het beeld compleet maken. Wil je bijvoorbeeld een leuke familieshoot of lifestyle shoot laten maken in Nijmegen? Dan sta ik graag voor je klaar. 
Ook voor evenementen fotografie mag je rekenen op een professionele benadering. Of dat nu gaat om bedrijfs-evenementen, concerten of sportwedstrijden. Natuurlijk hou ik hierbij rekening met jullie wensen zodat we samen tot een prachtig eindresultaat kunnen komen. 
Als vakkundige fotograaf voor de omgeving Nijmegen mag je van mij ook waardevolle adviezen verwachten. Door mijn ruime ervaring in het vak weet ik exact welke belichting, pose of invalshoek een positieve bijdrage kan leveren aan een reportage. 
Gaan jullie binnenkort trouwen en zoeken jullie nog een fotograaf in Nijmegen? Ook dan bied ik mijn diensten graag aan. Mijn fotografie is levendig, passievol en betrokken. Op deze manier kan ik het verhaal van de mooiste dag van jullie leven perfect vastleggen op de gevoelige plaat. 
Als je meer wil weten over mijn werk als fotograaf in Nijmegen mag je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.​​​​​​​
Naast vele verschillende echtparen heb ik voor onderstaande organisaties, instellingen en bedrijven heb ik reeds opdrachten mogen uitvoeren.
Back to Top