Bart van Gastel | Videograaf en fotograaf

Foto: Karin Lagerweij (Piece of Kate fotografie)

Als vakkundige videograaf voor Nijmegen en omstreken leg ik jouw evenement of bruiloft prachtig vast op video. Ook voor een bedrijfsvideo ben je bij mij aan het juiste adres. Als videograaf ga ik niet alleen af op mijn ervaring, maar juist ook op mijn eigen gevoel en passie. Daardoor weet ik altijd de meest belangrijke, gevoelige of emotionele gebeurtenissen prachtig vast te leggen op camera. 
Sfeer en ambiance komen aan de hand van bewegende beelden tot leven, wat zorgt voor een dierbare herinnering. Of het nu gaat om bruiloft videografie, een professionele corporate video of het vastleggen op video van diverse soorten evenementen. 
Uiteraard beschik ik naast mijn ervaring over de beste apparatuur. Alleen op deze manier kan ik een video maken die geheel aansluit bij jouw wensen. 
Ook als je een professionele videograaf in Nijmegen zoekt voor het maken van een bedrijfsvideo sta ik graag voor je klaar. Als ondernemer ben je natuurlijk telkens op zoek naar goede marketing methodes. Een corporate video is hiervoor de perfecte oplossing. Hiermee geef je jouw klanten een uniek kijkje achter de schermen en zorg je dat informatie op een effectieve wijze kan worden overgebracht aan de hand van bewegende beelden. Ook als videograaf voor diverse evenementen in Nijmegen sta ik graag voor je klaar.
Voor onderstaande organisaties, bedrijven en instellingen heb ik reeds opdrachten mogen uitvoeren:
Back to Top